” پلو مرغ و قارچ”، غذای لذیذ و مقوی ترکیه ای

پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و محلی ترکیه می‌باشد.پلو مرغ و قارچ را نیز می‌توانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید.

به گزارش وقت صبح، پلو مرغ و قارچ یک غذای لذیذ و مقوی است که می توانید با درست کردن آن در مدت زمان کوتاهی یک وعده لذیذ را تجربه کنید.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه

سینه مرغ: ۲۰۰ گرم

قارچ: ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

خلال پسته: ۵۰ گرم

زرشک: ۵۰ گرم

آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

زعفران: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم

طرز تهیه

برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با ۵ پیمانه آب خیس کنید. سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.

سینه‌های مرغ را در برش‌های مربعی شکل خرد کنید. در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برش‌های مرغ را تفت دهید.

سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه و سرخ کنید. قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید. سپس قارچ، ادویه‌ها و آبلیمو را به مرغ اضافه و تفت دهید.

زرشک را نیز شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کرده و مخلوط مرغ را بر روی برنج ریخته و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید