پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی ترکیه میباشد.پلو مرغ و قارچ را نیز میتوانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید.
به گزارش وقت صبح، پلو مرغ و قارچ یک غذای لذیذ و مقوی است که می توانید با درست کردن آن در مدت زمان کوتاهی یک وعده لذیذ را تجربه کنید.
مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
خلال پسته: ۵۰ گرم
زرشک: ۵۰ گرم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
طرز تهیه
برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با ۵ پیمانه آب خیس کنید. سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.
سینههای مرغ را در برشهای مربعی شکل خرد کنید. در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برشهای مرغ را تفت دهید.
سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه و سرخ کنید. قارچها را ورقهای خرد کنید. سپس قارچ، ادویهها و آبلیمو را به مرغ اضافه و تفت دهید.
زرشک را نیز شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کرده و مخلوط مرغ را بر روی برنج ریخته و سرو کنید.