“واویشکای بادمجان”، غذایی لذیذ و حوش عطر و طعم

واویشکای بادمجان یک غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که برای درست کردن آن به زمان زیادی احتیاج ندارید.

به گزارش وقت صبح، واویشکای بادمجان یک عذای لذیذ و خوش عطر و طعم است که می توانید با مواد بسیار اسان و در دسترسی آن را درست کگرده و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای خوراک “واویشکای بادمجان”

بادمجان 2 عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

گوجه فرنگی 3 عدد

قارچ 5 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه

سیب زمینی 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

شوید خشک 1/2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست بکنید و به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.

کمی نمک روی بادمجان ها بپاشید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.

سپس آبکشی کنید و با فشار دست آب اضافی بادمجان ها را بگیرید و در روغن سرخ کنید.

پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

در ادامه گوجه فرنگی ها ، فلفل دلمه ای و قارچ ها را خرد کنید و اضافه نمایید. در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند. سپس رب گوجه فرنگی ، شوید خشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا مواد خوب ترکیب شوند.

سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ نمایید. سپس بهمراه بادمجان های سرخ شده به خوراک اضافه و مخلوط کنید . واویشکا بادمجان را داخل ظرف بریزید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید .

در صورت تمایل میتوانید از دل یا جگر چرخ شده مرغ استفاده کنید. همچنین میتوانید از مخلوط گوشت و سویا استفاده کنید.

همچنین می توانید بجای شوید از جعفری خرد شده یا پودر آویشن استفاده کنید، یا در زمان سرو مقداری پنیر روی غذا بریزید تا با حرارت غذا پنیر آب شود.

دیدگاهتان را بنویسید