هشدار؛ این غذا مغز انسان را از بین می برد!

براساس مطالعات محققان افزایش مصرف غذاهای فوق فراوری شده با کاهش کیفیت غذایی رژیم‌ها و بیماری‌های مزمن مرتبط است.

به گزارش وقت صبح به نقل از همشهری آنلاین؛ محققان اثرات غذاهای فوق فرآوری شده مانند پیتزا، نان سفید و شکلات را بر عملکرد شناختی افراد مسن بررسی کردند.

آنها دریافتند که غذاهای فوق فرآوری شده با کاهش عملکرد زبانی و اجرایی در افراد مسن بدون بیماری مزمن مرتبط است. آنها اشاره کردند که کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است از زوال شناختی جلوگیری کند و خطر زوال عقل را کاهش دهد.

غذاهای فوق فرآوری شده به طور فزاینده‌ای جایگزین رژیم‌های غذایی سنتی مبتنی بر غذاهای کم فرآوری شده و فرآوری نشده در سراسر جهان شده اند.

بیشتر بخوانید: کمبود ویتامین D با چه نشانه هایی ظاهر می شود؟

غذاهای فرآوری شده معمولاً شامل دو یا سه ماده هستند و عبارتند از:

سبزیجات کنسرو شده
آجیل شور
پنیر
ماست ساده

غذاهای فوق فرآوری شده حاوی مواد غذایی کامل نیستند، تحت چندین فرآیند صنعتی قرار می‌گیرند و حاوی موادی از جمله طعم دهنده‌ها، رنگ‌ها و افزودنی‌ها هستند.

غذاهای فوق فرآوری شده عبارتند از:

تنقلات بسته بندی شده
شکلات
غذاهای از پیش آماده شده مانند پیتزا و پاستا
غلات صبحانه

افزایش مصرف غذاهای فوق فراوری شده با کاهش کیفیت غذایی رژیم‌ها و بیماری‌های مزمن از جمله چاقی، مشکلات متابولیک و بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید